2019-04-25 14:31:01• hírek • Bede Emőke

158 km/h-val száguldott a fickó, amikor lencsevégre kapta a radar

Annak ellenére, hogy a rendőrség folyamatosan felelősségteljes vezetésre inti a sofőröket, vannak olyanok, akik nem csak a jó tanácsra, de még a KRESZ-előírásokra is fittyet hánynak, s tövig nyomják a gázt.

Ennek okán szerdán a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség nagyszabású ellenőrzést tartott, mely során csak úgy záporoztak a pénzbírságok és a felfüggesztett jogosítványok. A szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint a szerdai nap során több mint 90 büntetést osztottak ki közel 36 100 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként 32 vezetői engedélyt fel is függesztettek: 26-ot azért, mert a tulajdonosa a kelleténél nagyobb erővel nyomta a gázpedált. Akadt köztük olyan, aki lakott területen belül 101 km/h-val sietett valahova, de beleszaladt a radarba egy olyan sofőr is, aki lakott területen kívül nem kevesebb mint 158-cal hasított.


Ugyanakkor a rendőrök lefüleltek egy olyan ukrán sofőrt is, aki még csak jogsival sem rendelkezett. A 37 éves férfi ellen természetesen bűnügyi eljárást indítottak jogosítvány nélküli vezetés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: